2010-06-30
 10:28:47

No.90

Freeze a moment, it's never been better
Freeze all over, we won't last forever
You said that you're sorry for pushing me
But then smiled when I opened my eyes
I'm gonna freeze the moment, while we're together



Superhärlig midsommar och sköna soldagar på min 9dagarssemester!! Bra nöjd =) Men, idag är det inte lika fint väder så det blir väl lite shopping med Amanda! Har en systerson som fyller fjortis så måste kika ut nått som passar pojken! Sen ikväll blir det tradera.com. Nu ska här rensas vill jag lova.. Har lovat både pojkvännen och svärmor att jag måste sälja några plagg innan jag köper nytt, men jag gör tvärt om nu, köper nytt och sen säljer det gamla i garderoberna... =P Moahahaha.. =P


2010-06-24
 09:45:38

No.89

Hello. För er som missat så har jag gjort en miss. Hehe.
Jag fick för mig att jag skulle bli vääääldigt blond. Det gick sådär.

Om 50 min har jag klipp och färgtid på Spaze för att fixa frillan.
Ser sjukt ut. HAHA!

Men ni som känner mig vet ju hur det ligger till. Rödhårig - Svarthårig - mörkbrun - ljusbrun - nånstans mellan blond och icke blond - sen kom utväxten - och sen blev det vitt med dalmatinerfläckar i...


Efter jag klippt mig ska jag jobba, till stängning, och då kommer baby och hämtar mig, dags för att åka till stugan! Därpå har jag 9 dagars semester! Vilket är det längsta någonsin under denna sommar så tork på den som fixar dåligt väder!



Nu ska jag äta lite frukost. HOPPA BÖRDA

2010-06-20
 18:55:23

No.88

Hola señor/a!
Sitter hemma hos Linus och kikar ut genom fönstret, guuuud vad solen lockar, klockan är sju och solen lyser sådär fint mot hustaken *Drömmer mig bort* Vill nästan gå ut! Men nej, ikväll ska jag se Sherlock Holmes, eller vi =) Och det blir en tidig kväll eftersom vi ska upp imorgon, först en sväng till jaktbutiken sen ska vi till Linus farmor och farfar och klippa gräs och hjälpa till osv!

Dags för lite städning innan film!
PÖRK

2010-06-16
 00:41:01

No.87

Jag har halkat av, trillat ner, hoppat av bloggandet tror jag...
Helt plötsligt har jag hur mycket tid som helst men ingen lust att blogga.
Och vi låter det få vara så, ett tag, tills jag kommer tillbaka hit.

Nu behöver jag bara lite lugn och ro i denna lungna ro.
Som många tror jag har, men ad vet du om vad som susar runt i min lilla hjärna..
Tyvärr allt, på en och samma gång!


Tyvärr så vill jag göra allt på en gång, göra allt för alla men räcker inte till för mig själv ens. Jag vil bort, lååångt bort, för jag är måttligt less på den gamla rutinen. En resa, var som helst, bollnäs, närke, ånge varfan som helst!

Gaah. nu ska jag lägga mig i sängen tätt intill min kära pojkvän, så som jag gjort det senaste året, tänk att det gått så fort, ett år... Världens bästa pojkvän. Min pojkvän som håller mig hårt i ur och skur, som till och med kan se mig gråta mitt på dagen och "släcka gråten" med en pizza. Jag älskar dig, det vet du. ♥


Så vi hörs, och du, jag finns alltid ett telefonsamtal eller ett sms bort, jag är inte död! Godnatt kära dagbok!

2010-06-12
 17:19:47

No.86

Jag måste vara välsignad
jag fann dig bland tusen och miljoner.
Vi möttes på en plats där vi alltid mötts.
Jag måste vara välsignad som fann dig där
bland tusen och miljoner platser.

Jag måste vara välsignad som fick din blick
bland tusen och miljoner blickar.
Välsignad, ja det är jag.


Du är min hjälte och jag älskar dig.
11 månader <3

2010-06-12
 15:44:51

No.85


Student 2010 - Some pics







Tack alla som gjorde min studentdag helt fantasktisk!
Jag älskar er alla!


Foto: Amanda Forsman

2010-06-10
 06:16:19

No.84

Det är dags och det är strålande sol!

GOGOGO GIRL! IM OFF TO BUSBACKEN!

2010-06-09
 22:31:43

No.83

Om ungefär en och en halv timme är det den 10:e juni år 2010. En dag som jag längtat efter så länge nu. Det är min studentdag! Det är Hedbergska skolans Studenter 2010 som ska springa ut ur skolans stora portar och ut på trappen. Det är äntligen vår tur!

Jag kan verkligen inte smälta det! Det känns underbart och sorgligt på samma gång. Skönt att slippa alla läxor, men tråkigt att inte träffa alla människor och lärarna varje dag. Jag kommer att sakna skolan och stämningen där såklart. Jag kommer att sakna allt egentligen, för det är en trygghet att gå till skolan. Man vet vad man ska göra varje dag. Nu börjar otryggheten och det verkliga livet som alla tjatar om...

Jag har packat allting. Är ren och len. Drickan är fixad. Alla kläder är valda. Finns inget som kan stoppa mig nu. Jag vill bara att jag ska somna och vakna till en ny morgon.

Är så förväntansfull inför champagnefrukosten, guldtrofén, flaket, min och linus mottagning. Att träffa alla som kommer för min skull.


Tack till Hedbergska skolans gymnasium och till alla andra goa göbbar!
Nu ska jag sussa, i alla fall försöka.

2010-06-09
 15:56:13

No.82

Imorgon


=
Sängen
byts mot busbacken
Den blomstertid nu kommer
byts mot sjung om studentens lyckliga dag
Blommor i handen byts mot blommor runt halsen
Avslutningsfika
byts mot en stor mottagning av underbara människor
Saft
byts mot champagne
Den vita klännigen stannar på men får en helt ny innebörd.
Detta är början på någonting nytt och någonting underbart!

Och jag vill redan innan tacka alla som är med och gör detta till en underbar dag!


Imorgon smäller det, imorgon gör jag springet ut på trappen och kommer antagligen gråta skiten ur mig av lycka, och den lyckan är bara inte över att jag tar studenten, utan över att jag lever det liv jag gör nu, jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Och veta att jag klarat 13 år i skolan, som för mig varit en tuff tid på många olika sätt, så står jag nu här och kan andas ut och bara njuta! En dag av skratt och tårar och massa roligheter! Jag kan inte bärga mig, nu nu nu! Jag älskar mitt liv!


                         

2010-06-08
 00:56:10

No.81

Godnatt. Har nyss kommit hem efter en rent ut sagt värdelös natt. Kvällen var kung, men det spårade lite då natten smög sig på. Så jag är less på allt och alla. Så nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorgon.




godhelvetesjävlanatt.

2010-06-07
 17:22:37

No.80

i show it
unbreakable. invulnerability.


sometimes i just feel it
unbeautiful. insignificant.

2010-06-07
 16:27:58

No.79

klubbor blir cigaretter.
de oskyldiga blir till slampor.
läxor hamnar i papperskorgen.
kvarsittning blir avstängning.
läsk blir vodka.
cyklar blir moppar.
pussar blir sex.
kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan?
att skydda sig betydde att ha hjälm på sig?
när det värsta killar kunde göra va att ge en baciller?
pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte.
dina värsta fiender var dina syskon.
krig var bara en lek.
den enda drogen du visste om var värktabletter.
den värsta känslan var när man skrapade knäna, och hejdå betydde bara "vi ses i morgon"


och vi längtade efter att få växa upp?


Idag är det tre dagar tills jag tar studenten! Tre dagar kvar innan jag förväntas stå på egna ben, förväntas vara vuxen och nu ska jag utbilda mig och snart bilda familj, jag ska vara framgångsrik och ha åtminstonde ett sommarjobb.

Men trots det så står jag här utan allt det där, utan en plan och ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet att jag har ett extrajobb tillsvidare och att jag har ett boende. Men jag saknar en plan, och hur ska man göra upp en plan om man inte har några mål?

Visst, mål har jag och drömmar, men inte är det dags för dom redan nu? Jag är ju bara 20 år gammal, har nyss tagit steget från att vara tonåring och nu ska jag helt plötsligt vara vuxen. Det känns konstigt. Mycket märkligt. Skolan har ju trots jobbiga perioder varit en säker plats, jag har ju spenderat 14 år i skolan, det är ju min livstid hittills. Och nu helt plötsligt så har jag inte sommarlov längre? Jag har inga påsklov, inga sportlov eller jullov... Ingen skola som börjar i augusti.

Men nu har jag mina tre dagar kvar, och dom tre dagarna blir nog de bästa! Jag börjar redan ikväll med mys med klassen! Så vi hörs vidare fans.

2010-06-06
 17:15:44

No.78

Den här gången tänker jag inte be om ursäkt för att jag inte bloggat, för jag känner inte att jag prioriterar det i dessa studenttider! :D Mihi! Idag har jag städat exakt hela mitt rum, inklusive garderoberna...

Jag har gått med på ett avtal med svärmora min..
Jag får inte köpa något förens jag gjort mig av med något. I klädväg!


Sen lovade jag ju lite bilder från balen, men tyvärr så har jag inte fått fotona från Amanda än. Men det kommer! Lite bilder finns ju att kika på på facebook! =)




och det sista jag tänkte nämna är att denna månad har vi varit tillsammans i 11 månader, det är helt sjukt vad tiden går fort, snart ett helt år! Snart två, snart tio, snart en livstid! Min prins, jag älskar dig.

Och jag lär känna dig mer och mer för varje dag som går och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Så länge vi andas.


Ill be the greatest fan of your life ♥