2010-04-29
 10:52:38

No.36

10 saker tjejer önskar att killar visste

1. Vi tycker inte om när du fiser.

Speciellt om du gör det i sängen, eller när vi äter. Blä, inte roligt ... och du slösar bort din tid att vi någonsin kommer att "lära sig att älska dem."

2. Gör inte narr av oss när vi är med våra vänner. Roligt i små doser, irriterande när man gör det hela tiden. Fortsätt att göra det och du kommer med ganska mycket garanti ångra dig.

3. Vi vet att du är varm, det är ett av skälen vi dejtar dig. Men det betyder inte att du måste agera som om du vet hur varm du är genom att ständigt gå omkring med bar överkropp, spända muskler, etc. Förtroende HOT - kaxighet NOT.

4. Även om ni säger du är mycket finare utan smink, bära smink och klä upp oss gör att vi mår bra och ökar vårt förtroende, så åtminstone belöna det hårda arbete vi gör för att se bra ut, genom att berätta det.

5. Dessa fake t-shirts med designmönster på framsidan (eller, ännu värre, baksidan) är inte snygga. Snarare pinsamma. Du bör inte ha dem. (Även på denna lista: svettband, sweatpants, glider i sandaler och överdimensionerade plastsolglasögon med stora designers namn på sidan.)

6. Semester, helger och årsdagar kanske inte verkar vara en stor sak för dig, men de är för oss!! Även om vi säger att vi inte vill ha något på Alla hjärtans dag, vi vill ha något. Det är inte "saken" vi bryr oss om, det är det faktum att du tänker på oss. Så tänk på oss, för fan.

7. String är verkligen obehagligt. Du kanske tror att de är sköna eftersom vi går runt i dom, men det är för din skull dumsnut!!

8. Våra vänner är som en andra familj för oss, så när du väl är i med den, är du fast för livet. Även om vi vet att de är jobbiga och påträngande ibland, bara att läraa sig att älska dem. Vi hanterar dina pojkar, så gör samma sak för oss.

9. Det finns inget vi hatar mer än att bli kallad galen eller dramatisk. Oavsett hur mycket du tycker att vi överreagerar om våra problem, de är stora för oss och vi behöver dig på vår sida för att stödja oss, snarare än att göra att vi mår sämre.

10. Om det är möjligt att det finns något värre än att kalla oss galna, så är det är att jämföra oss med andra tjejer!! Jag vet att det är en dubbelmoral att vi tillåts att dregla över en bild på Zac Efron i bar överkropp i nån svallerblaska, samtidigt som vi flippar ut när du kommentar någon kvinnlig kändis i bikini. Du kanske inte inser det, men automatiskt jämför vi oss med TYP varannan tjej på planeten, så säger du att en annan tjej är het, gör det att vi tror att vi är inte tillräckligt bra. Weird? ja, men vi är bara ärliga..



Sugen på att kommentera? :):

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: