2010-04-30
 15:46:09

No.39

En låt som jag tidigare lagt upp på T1mglas.
Men ni får den igen, bara för att den är så bra!
Btw, Itchy Daze spelade i sundsvall för tre veckor sen
och jag var inte där.. =( =P



Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

2010-04-29
 20:47:27

No.38

Mitt första videoinlägg i en ny kategori Video... 


Och nej, jag orkar inte bry mig om vad jag har för kläder,
jag trivs bra i linus gamla GIF-tröja! ;)

2010-04-29
 19:33:20

No.37

Play the moment  
Pause the memories ▌▌
Stop the pain ■
Rewind the happiness ◄◄

2010-04-29
 12:44:06

No.36

Många inlägg idag. men nu ett om vad jag har haft för mig idag!
Ingenting!

Moahahaha, jag börjar nämligen halv två på torsdagar!
Jag har hunnit med att blogga... Äta.. kollat på tv!
Slapp dag, jajjemensan! Men nu ska jag fixa frillan, hörshej!



2010-04-29
 10:52:38

No.36

10 saker tjejer önskar att killar visste

1. Vi tycker inte om när du fiser.

Speciellt om du gör det i sängen, eller när vi äter. Blä, inte roligt ... och du slösar bort din tid att vi någonsin kommer att "lära sig att älska dem."

2. Gör inte narr av oss när vi är med våra vänner. Roligt i små doser, irriterande när man gör det hela tiden. Fortsätt att göra det och du kommer med ganska mycket garanti ångra dig.

3. Vi vet att du är varm, det är ett av skälen vi dejtar dig. Men det betyder inte att du måste agera som om du vet hur varm du är genom att ständigt gå omkring med bar överkropp, spända muskler, etc. Förtroende HOT - kaxighet NOT.

4. Även om ni säger du är mycket finare utan smink, bära smink och klä upp oss gör att vi mår bra och ökar vårt förtroende, så åtminstone belöna det hårda arbete vi gör för att se bra ut, genom att berätta det.

5. Dessa fake t-shirts med designmönster på framsidan (eller, ännu värre, baksidan) är inte snygga. Snarare pinsamma. Du bör inte ha dem. (Även på denna lista: svettband, sweatpants, glider i sandaler och överdimensionerade plastsolglasögon med stora designers namn på sidan.)

6. Semester, helger och årsdagar kanske inte verkar vara en stor sak för dig, men de är för oss!! Även om vi säger att vi inte vill ha något på Alla hjärtans dag, vi vill ha något. Det är inte "saken" vi bryr oss om, det är det faktum att du tänker på oss. Så tänk på oss, för fan.

7. String är verkligen obehagligt. Du kanske tror att de är sköna eftersom vi går runt i dom, men det är för din skull dumsnut!!

8. Våra vänner är som en andra familj för oss, så när du väl är i med den, är du fast för livet. Även om vi vet att de är jobbiga och påträngande ibland, bara att läraa sig att älska dem. Vi hanterar dina pojkar, så gör samma sak för oss.

9. Det finns inget vi hatar mer än att bli kallad galen eller dramatisk. Oavsett hur mycket du tycker att vi överreagerar om våra problem, de är stora för oss och vi behöver dig på vår sida för att stödja oss, snarare än att göra att vi mår sämre.

10. Om det är möjligt att det finns något värre än att kalla oss galna, så är det är att jämföra oss med andra tjejer!! Jag vet att det är en dubbelmoral att vi tillåts att dregla över en bild på Zac Efron i bar överkropp i nån svallerblaska, samtidigt som vi flippar ut när du kommentar någon kvinnlig kändis i bikini. Du kanske inte inser det, men automatiskt jämför vi oss med TYP varannan tjej på planeten, så säger du att en annan tjej är het, gör det att vi tror att vi är inte tillräckligt bra. Weird? ja, men vi är bara ärliga..
2010-04-29
 10:34:49

No.35




Whatever life may throw at you, whatever challenges your face, always keep in mind that success is possible through positive, focused change.

2010-04-28
 19:58:32

No.34

Plastic is not fantastic!

Jag kollade runt på aftonbladet och på lite olika bloggar som relaterade till plastikoperationer. Att man uppmanar ungdomar och unga att göra ingrepp som bröstinplantat, fettsugningar och käk och kindbensoperationer, det tycker jag är sjukt. Först och främst, finns det någon människa som seriöst tror att ha silikoninplantat, kindbensinlägg och silikonläppar, är bra för kroppen, vi blir nog utsatta för kemikalier i den värld vi lever i idag.

Och sen, ungdomar, 14-15åringar vill börja operera sig, då man är 14 så växer man! Det gör man ända till man är 20, och det finns en anledning till att vissa kliniker har 20års gräns, för att kroppen kan till exempel stöta ifrån sig de silikoninlägg du lagt in och brösten ändrar sin form och ännu värre, du får inflamationer eller reagerar på silikonet.


Läpparna då? Först och främst, dessa läppar är inte mjuka, jag har själv känt på några =P De är stenhårda och uppsvullna ett bra tag, men såklart mjuknar dom ju mer silikonet går ur. Men just det, att de går ur så förs det ju in i kroppen. Och även där kan man råka ut för att inte tåla och då får man väldiga problem med allergiska utslag!

Kindben, ska se mjuka ut och passa in i ansiktets form, även där har jag kännt, och man känner att det är något som inte passar in, men det känns som vanligt ben!

Med det här så vill jag säga Plastic is not fantastic!
Drömmer killar om bröst som det ut som spända och hårda bowlingklot,
drömmer dom om läppar som är större än ens ansikte,
kindben som sticker ut för mycket, 5kg foundation,
så smala tjejer att man ser revben osv.

Jag tycker att det är sjuka ideal vi har! Men tyvärr så faller vi alla i samma fälla, bara för att vi tror att vi inte duger som vi är. Och jag hatar dagens ideal av hur man ska vara, både tjejer och killar! Vad har hänt med världen?

Jag vet att det är ett gäng tjejer som läser min blogg som har dessa funderingar, och snälla ni! Ni är små, söta och ni borde verkligen inse att det är inte plast som gör en fin, du har en personlighet, och det är den man går efter!

Om du inte har smink på dig på stan en dag, det är ingen som kollar snett på dig! Jag lovar, oftast så märker man ingen skillnad. Jag var som sagt ledare på ett konfirmationsläger i helgen, vi skulle gjuta av våra ansikten och tjejerna blev som galna då de fick höra att de inte kunde ha smink på sig, de sprang snabbt till sina rum och tog bort allt utom mascaran, och ville knappt visa sig då de kom tillbaka, någon höll händerna för ansikten, någon drog tröjan över handen och hade den över munnen, någon kollade ner. Själv såg jag ingen skillnad på dom.

Så. Börja tänk efter.. Behöver du verkligen?

2010-04-28
 15:09:46

No.33

Hola Amigos!
Nu är jag hemma efter ha gjort dom tre S:en! SSS!
Skola, Systemet och Sola! Haha, vilken humor jag har..

Har blivit nå sjukt brun nu iallafall, känns bra, balen närmar sig med stormsteg och mamma håller med den där klänningen som ibland får henne att gå i taket, så mycket pyssel, men ack så fin! Tack så hemskt mycket älskade mamma för att du ställer upp och syr! Du är BÄST!

Nu ska jag plugga!
Hörs Hej


2010-04-27
 15:12:28

No.32



Be not afraid of growing slowly, be afraid only of standing still.


Detta är något jag funderat på. Många som är små och växer sakta vill bli stora så fort, att man fastnar nånstans på vägen och man växer inte alls. Man växer inte med sig själv. Det kan jag själv intyga att jag gjort, och i mitt fall handlade det om förhållanden, för man kan tänka så i ett förhållande också.

Jag tyckte att det inte hände någonting i mina förflutna förhållanden, att jag nästan fick abstinens. Därför gav jag upp. Jag ville att det skulle hända saker, jag ville växa tillsammans med personen, men vi var på helt olika nivåer, så det funkade inte tyckte jag. Självklart trodde jag att det skulle bli samma sak med Linus.

Men han var annorlunda, han tog på något sätt ner mig på jorden. Han fick mig att stanna upp
Utan att han behövde säga något så fick han mig att inse att det ät inte att växa fort som är grejjen, man växer och utvecklas till ens rätta jag om man får ta det i sin takt, bara man inte stannar upp och glömmer bort att växa!

Jag tror att det är många som gör så som jag, man hetsar sig genom livet i viljan att bli vuxen! Att man glömmer bort det viktigaste, att utvecklas med sig själv. Ibland inser man det själv och ibland behövs det någon annan som får en att inse att man missar livet om man inte tar det lugnt! Det behöver inte vara en pojkvän, det kan vara en vän, en förälder, ett syskon, en okänd människa, någon du träffar på internet.


Och att jag träffade just Linus på just rätt tidpunkt, det finns inga ord som förklarar det. Tack älskade du för att du kom in i mitt liv och för att du finns i mitt liv! Jag älskar dig ♥





2010-04-27
 14:40:34

No.31

Hejsan folket, hejsan bloggn', här är brev från älsklingsbloggrn'
Vi har kul på psykologin, vi är 14 nördar och ett fyllo i en
stor lektionssal, med massa bänkar,
just nu orkar, jag inte tänka.

här är tråkigt, vill jag lova
väldigt lätt att faktiskt sova
nörden som sitter till höger om mig,
hon pluggar ej när hon behöver nej.

Skrevs 2010-04-27 10:43

2010-04-26
 17:40:33

No.30


Kom hem igår vid åtta på kvällen. Har hunnit träffat älsklingen, jobbat på nya jobbet.
Shoppat lite till! Och nu ska jag iväg på födelsedagskalas.

Justja, ingen har väl missat dom snygga bilderna på mig på Linus Blogg?
Han tyckte att han var så ful på en av bilderna jag la ut på honom,
att han ville hämnas lite! Go on baby, war has begin! ♥
Nej, jag tycker faktiskt att jag är rätt söt, rosa/lila hjälm ju!

2010-04-24
 00:57:36

No.29

Godnatt alla mina Fans! Klockan är missinassen. (mitt i natten) Och jag är vaken... och håller koll på kidsen så de inte trashar stället! Fast nu tänkte jag ta min skönhetssömn, drömma om min Linus och vakna upp med ett strålande humör! =) Godnatt allihopa hoppas alla sover gott så får ni kika in imorgon då det kommer fler roliga bilder från Sthlm!

(Förlåt att jag inte ringde och sa att vi var framme mamma och pappa, men vi har haft FULLT UPP hela kvällen! Först nu har vi fått gått in på vårt rum, men allt är bra!)





Såhär fint har vi det. Mer bilder kommer!


Nattens låt:


2010-04-23
 17:14:21

No.28

Just nu i denna minut!


Sarah och Madde njuder av cola


Och nöjd tjej bloggar!

2010-04-23
 12:46:58

No.27

Ska alldeles strax åka ner till vår kära huvudstad! =)
Men först ska Linus komma och skjutsa ner mig till bussen!

Bjur på lite egopics i dessa våriga tider!



Hej då Sundsvall!

2010-04-22
 23:39:23

No.26

Okej, det känns som måånga inlägg idag, men ni gillart! ;)
Eftersom min man ska ha megaprov imorgon så fick han stanna hemma.
Vill inte att det ska gå åt skogen för karln! Gillade ni bilden nedan? ;)

Så jag tänkte köra Veckans Blogghiss och Bloggdiss!

BLOGGHISS
Senaste bloggen jag blev superintresserad av är
Jonas Transan Borg ♥


Kom slumpvis in på denna blogg, och till en början var min tanke, helt ärligt. "MEN VA?! Vad är det för kille eller ska jag säga tjej" Skummade igenom bloggen x antal gånger och kom till insikt att vad är det för fel med att han klär sig som tjej och "beter" sig som tjej. Han lyckas ju hålla sina besökare kvar iaf! Han är som han är och jag accepterar det, det borde ni andra göra med. Jag kunde ju inget annat än att älska honom! Jag vet inte om jag ska kalla dig söt som kille eller snygg som tjej. men erkänn, bra söt! ;) Ni som fortfarande tvekar att läsa Transans blogg, och ni som inte är sådana som lägger taskiga kommentarer, så är den lätt värt ett besök! Musik, snygga bilder, fashion.
(Hoppas det är lugnt att jag snodde bilden av dig Jonas! ='P)

Transan



BLOGGDISS

Paulina Paow Danielsson ×

Tyvärr, så har mitt intresse för denna brutta dalat sen dels Hugo Rosas och fylleresan hon är på just nu. Hon var en förebild för många småtjejer, hon drack sällan för mycket, hon var artig och var allmänt kul att läsa om. Nu har det gått överstyr, "nakenbilder", "Åh asså jag var så jävla packad, minns inget", det har tyvärr bligit så mycket fake. Jag gillade henne, men nu, nä.. Inte en av dom där bloggarna jag besöker ett antal gånger om dagen. Lalala, you lost a fan.


Nu är jag trött och hungrig.
Byebye

2010-04-22
 23:15:32

No.25


Kan ni också se kärleken! HAHAH!
Jag älskar dig! ♥

2010-04-22
 22:10:33

No.24

Bloggelibloggelibloggelibloggen! Tjenaaa!
Har nu kommit hem från syster och hunnit med att träffa Jenny.
Hade en kortspakväll för att tänka på andra saker.
Nagellack och ansiktsmask!


Har hunnit plugga lite Svenska också, duktig tjej.
Sitter mest och kollar igenom alla bloggar jag följer,
men börjar bli så less på att drama, har faktiskt slutat följt vissa bloggar.
Gaah, vad skönt att man inte är storbloggare och måste bry sig om sånt skit!

Nu tänkte jag packa min väska, sen så ska jag väl
ta en dusch, blogga lite till.

2010-04-22
 15:56:49

No.23

Hallo bloggen.
Har hunnit bli en mycket stressad Linnea sen imorse.
Ska hinna med så jävla mycket på så jävla kort tid.
Bra less.

"Jobbintervju", Barnvakt åt Wille, Plugga inför Nationella Provet, Packa inför stockholm!
Känns som om jag inte kommer hinna....

Hejdå

2010-04-22
 11:04:55

No.22

Jag har fått en ny favoritlåt.
Budskapet i låten är inte det jag är ute efter i det här fallet.
Jag bara älskar Anna Bergendahls röst i den här låten.



Hittad i Jonas blogg.

Nu ska jag sticka iväg till skolan, för att först möta upp Gustaf, efter det blir det psykologi och sen leka med mina Företagsekonomiklasskamrater. =P Sen ska jag skynda mig ut till birsta för att uträtta ett ärende, får se hur det går och om jag berättar, sen ska jag vara barvakt åt Wille, sen hoppas jag att baby kommer bort eftersom jag åker till Uppsala imorgon, Stockholm på lördag! =) Måste bara tillägga att det är 7 veckor kvar, exakt, till jag tar studenten. Wihoo! Hoppas ni alla får en toppendag! Hejpa

2010-04-21
 21:32:03

No.21

2010-04-21
 16:07:29

No.20


Glömde ju att lägga in denna!

2010-04-21
 15:56:54

No.19

Jag har ett liv har jag märkt =O
Har haft värsta bloggtorkan! Inte bra, inte bra!!



Har pluggat som en jude hela dagen idag, klar med två uppgifter, känns bra. Måste lägga på ett kol nu då det är EXAKT en månad till alla lektioner slutar!! Herregud vad tiden går fort.. Igår kom baby och testade kostymen, åååh vilken snygging! Imorse klev vi upp sju, skjutsade pojken till vesthagen, parkade bilen där och tog en långpromenad för att få lite frisk luft ;) Efter hans träning skjutsade jag hem honom, åt lite, och satte mig och pluggade. Och drack varm saft!

Ska testa balklänningen ikväll igen, snart klar nu! ;)
Yayayay! Sen ska jag bort till baby ♥

Dags att säga farväl mina kära vänner! Men först får ni en riktigt härlig bild på mig och Amanda från sommaren 2008! Detta var en kväll på Gatufesten, Jag Amanda och Erika gjorde supergod middag, drack massa gott och satt och solade i fagerdalsparken innan vi begav oss ner till GF och folket!





2010-04-19
 21:13:47

No.18

Nämn något som gjorde dig glad igår: Myste med baby i hans stuga
Vad gjorde du kl 08 imorse: Väckarklockan ringde väl då? Men jag somnade om, SKÖÖÖNT!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Samma sak som jag gör nu, sitter vid datorn 

Det sista du sa högt: Japp, blir bra

Det senaste någon sa till dig: Ses imorgon då

Vad har du druckit idag: Multivitamindryck och mjölk. (Shit va lite :O)

Vad var det senaste du åt: Middag

Vad var det senaste du köpte: Shampoo, balsam och den där nya Palmolivebodywash, (Ni vet reklamen) =P

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Molnfritt och mörk

Godaste glassmaken: Vanilj

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, det gör jag. Jag har upplevt det

Sover du tungt: Ja

Drömmer du mardrömmar: Ibland

Favoritklädsel: Mjukisbyxor =P

Favoritlåt just nu: Gavin DeGraw - Belief

Vad ser du om du tittar till höger: Bokhylla och asken som jag fick guldarmbandet i av älskling.

Vad gör dig glad just nu: Ingenting speciellt, eller jo Maria Montazami
Vad ska du göra härnäst: Linus hämtar min om typ 40 min =)
Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött och pigg på samma gång, lite stressad men glad ändå

Favoritgodis: Tortilladipp

Kläder just nu: Chinos, linne, blommig tröja
Sommarplaner: Student, Jobba(?), yran, Utomlands mm.
Hur många kuddar sover du med: Hos mig 4 hos linus 1.

Spelar du något instrument: Ja

Morgon eller nattmänniska: Natt!
Vad är viktigast för dig: Att leva ett friskt liv tillsammans med människor man älskar
Är du kittlig: Linus vet ju tydligen var, men annars nej!

Snarkar du: Ibland, då jag är täppt

Stjärntecken: Vädur

Äckligaste insekten: Alla insekter

Längtar du mest efter just nu: Helg och att linus ska komma

2010-04-19
 16:08:17

No.17

;pPppPPp

Ingen som har facebook kan väl ha missat dom nya INNEgrupperna
som slutar på "Och så har man det.. ;pPppPPp"
I ♥ it!


Idag har jag hunnit med:
~ skickat ut CV:n,
~ solat på ego 
(Ser förövrigt ut som jag varit utomlands på maggen min)
~ Två promenader
~ Installerat lite nya program på datorn

och jag ska hinna med:
~ Testa och fixa med balklänningen
~ Lämna ut mer CV:n
~ Shoppa lite
~ Bli upphämtad av Linus
~ Sovaaaa


Medan jag var ute och gick så fick jag en låt på hjärnan.
Tänkte vara shysst och dela med mig av den!


Wherever you aaaaare...?

2010-04-18
 15:40:54

No.16

Äntligen är jag tillbaka, visst har ni saknat mig!
Och nu ska ni få höra anledningen till varför!

I torsdags fyllde ju jag hela 20 år.
Tack så hemskt mycket för alla presenter, alla var guuuldvärda!
Kungfödelsedag om man nu ska säga nått om den!



Men..... Min lilla söta röda dator bestämde sig för att det var dags
att sussa, så vid tre ungefär så sa den godnatt, nu vill jag inte vara
med nå längre.. Krasch. Men nu har pappa fixat den. TACK!
Så nu har jag fått tillbaka mitt liv... =P


Har varit i Linus stuga sen fredags. Har haft det supersjuktmysigt!
Åh vad jag älskar karln! :) Min älskling, helt klart!

Bilder kommer väl lite senare eller nått.
För nu ska jag duscha, sen fixa käk och sen åka hem till Linus.
Goddag, godkväll, godnatt bloggen.

2010-04-14
 23:01:11

No.15

Kanske en av de bästa låtar som Beach Boys gjort.
Kanske en av mina favoritlåtar. Kanske det kanske!



Wouldn't it be nice if we were older
Then we wouldn't have to wait so long
And wouldn't it be nice to live together
In the kind of world where we belong



You know its gonna make it that much better
When we can say goodnight and stay together



Wouldn't it be nice if we could wake up
In the morning when the day is new
And after having spent the day together
Hold each other close the whole night through

The happy times together we've been spending
I wish that every kiss was never ending
Oh Wouldn't it be nice

Maybe if we think and wish and hope and pray it might come true
Baby then there wouldn't be a single thing we couldn't do
We could be married, and then we'd be happy

Wouldn't it be nice

You know it seems the more we talk about it
It only makes it worse to live without it
But lets talk about it
Oh, wouldn't it be nice

good night my baby
sleep tight my baby


2010-04-14
 21:49:54

No.14

I fell in love with an angel, exactly nine months ago, July 14.

I can not describe with words
how happy I am today, that I met someone like him.
The angel who makes my days worth living for.
I am eternally grateful to the person who sent him to me.



I hope that you and i last forever or as long as we breathe. ;)

14.07.09


2010-04-14
 13:55:31

No.13


Shit, shit, shit! Imorgon fyller jag 20 år. 20 vuxna år. Det är stört att jag levt i 20 år.
Och det är lika stört som att jag får gå och köpa mig vodka och en flarra vin imorgon...
20 år. 20 år... 20 ÅÅÅÅÅÅÅR!!
Okej nu får det räcka!



Jag måste säga att det är så sjukt underbart att vakna upp bredvid den man älskar. Speciellt då man vaknar upp sådär långsamt och bara ligger och tittar varandra i ögonen i typ en halvtimme. Det är kärlek. MUMS!


Då jag kom hem vid lunch så var min syster här, hjälpte mamma med mat till imorgon, eller hon hjälpte väl mig med för det är ju trots allt jag som fyller år. 20 år. Okej jag ska sluta. Haha, men jag mste säga ett STORT TACK TILL LA FAMILIA som hjälper mig med alla saker nu inför allt som händer. Tack!!

Födelsedag - Studentbal - Student

Kan ju inte bli bättre nu! =D

Ska fixa och dona här hemma inför imorgon idag och ikväll, dock ska jag på möte kl 17. Har inte tid med sånt nu =P Har inte tid att bli sjuk nu heller... Känner att det börjar täppa lite extra i näsan och svida lite i magen. Kanske är det pirr.. =P Fast nej =P

Vi hörs senare folks!

2010-04-13
 12:56:53

No.12

God eftermiddag! :) Sitter på Svenskalektionen, och vi har fått NYA DATORER!!! Svarta, små, snygga, sexiga delldatorer i en läcker förpackning.. Eller.. :P Mjo faktiskt!

Idag är det endast två dagar tills jag blir 20 år, vårar, fucking years, jordsnurr, bast kalla det vad ni vill. Men 20 blir jag, en sån där skum ålder, inom 10 år ska man ju bildat familj och ha barn typ. Känns läskigt men jag längtar efter att bli vuxen.

Jag längtar efter att få flytta in i min villa ute på landet, renovera kåken, får barn och se barnen springa barfota på gården, köpa en åkgräsklippare för det är gryyymt stor tomt, se älsklingen parkera bilen på uppfarten efter jobbet, kunna härja fritt utan att nån granne kommer och säger att man stör. Jag drömmer mig bort känner jag... :P



Dags att återgå till det verkliga livet där det just nu handlar om att skriva ett tal för att bli kvitt den här jävla skolan, (ursäkta mig inte för jag tycker den är jävlig!), hinna hem och fixa inför torsdagen, blogga, vara inne på facebook, äta och sen sticka till älsklingen för lite avkoppling och en skön massage, har haft grymt ont i ryggen dom senaste tre dagarna, får skylla på åldern!

Har skapat mig ett mål för denna månad.
12 Maj ska jag sitta i spagat! That's it!
Har blivit grymt stel på senaste tiden....
Ni kommer får se bildbevis på före, under och efterbilder.. =P


Nu ska jag sluta med min åldersnoja.
Och återgå till plugget.

Orvar people!

2010-04-13
 01:44:33

No.11

Jag har kvar privata bloggen folks.



2010-04-13
 00:25:55

No.10

Satt och kollade på lite bilder från gamla utlandsresor som jag varit på.
Det framkallade många fina minnen! :D

Just nu längtar jag mer än någonsin efter att gå på en strandpromenad.
Hålla min älskling i handen och se solen gå ner, sen gå och sätta sig på en resturang
och äta något gått och dricka en tequila sunrise, paraplydrink eller en god öl.
Och bara njuta av mitt underbara sällskap! I love you.



Men det dröjer inte så lång tid till det blir förverkligat.
Om bara några månader åker vi, och jag längtar.


2010-04-12
 22:36:43

No.9

Yo, all you lovely people..
eller.. Här kommer nu veckans Blogghiss och diss!

Jag tycker vi kör Dissen först!
Ni som känner mig vet nog redan vilken bloggare som
kommer på första plats på disslistan! Nämligen...

Alexandra Pissie Nilsson
- En svullen plastdocka AKA Wannabe snygga Marie Polsjö.


Jag har lite svårt för denna brutta. Jag tyckte hon var bra en gång i tiden, innan hon började provocera så sjukt mycket, pumpa brösten och läpparna. Men kvinna, gör något åt näsan istället om du nu ska operera dig!!!! Sen så att man redigerar bilder FULT när inte snyggt, det var annat om hon kunde redigera så det ser snyggt ut. Men tyvärr där misslyckas hon och oturligt nog lever hon på detta falska puttiga liv. BAJS i ANSIKTET

+ = En läsare mindre nu när jag slutat
läsa hennes blogg och det är ju positivt!

- = I stort sett bara minus här och det kan ni ju läsa ovan!

Inte värt att länka utan är värd en fet diss.




Då tycker jag vi hissar!

Den fantastiske, otrolige, snygge
Simone Fattybom Hagne



Den enda storbloggare som besöker måånga av sina läsares bloggar och faktiskt kommenterar. Imponerande. Hon skriver om sitt liv med pojkvän och lillskrutten Vincent! Göörsöt! Mode, nyttigheter, träningstips, djupa känslor och mindre djupa känslor, vad som kommer och går och vad som stannar och massa annat som gör det värt att läsa. Hennes videobloggar är superbra och blir aldrig samma sak! Detta är en blogg ni intebör besöka utan SKA besöka!

+ = Massa uppdateringar om verkligen allt möjligt.
Svarar och kollar in läsares bloggar.
Grym tjej, skulle lätt vilja träffa henne!

- = Hmm, skulle väl vara att jag har ett beroende av att läsa bloggen!

LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK




2010-04-12
 19:14:02

No.8

Konstigt nog har jag inte haft lust att blogga. Jag som förut varit besatt av min lilla röda dator. På någon sätt skrämmer det mig. Håller jag på att bli vuxen? Eller är jag bara i en så kallad blogg-svacka ! :P


Idag har jag träffat en vän. Nämligen Myten, Mannen, Mathias. Jag skulle egentligen vara hans "bilvakt" medan han bil skulle få en ny ruta och han är och jobbar i en annan del av sverige. Men det behövdes ingen bilvakt då gubben inte tyckte det var värt att byta än. Så vi for och bytte däck och det är en historia för sig! Haha! Fick se på kawan också - GRR! 




Nu håller jag och mamsen på att fixa tårtor och pajer till den stora dagen! (Jag är bara tonåring i tre dagar till... Känns lite.. tråkigt! :P) Och snart dyker även älsklingen upp en snabbis för lite provning av kostym och så, stilig ung man, det är min man det! Hehe! Nänä, dags för att återgå till köket, måste bli klar med dom där jädrans pajerna för att förbereda mig för tvkväll! Top model 13, Svenska Hollywoodfruar, Roast på Berns. Även lite småstadsliv innan jag säger godnatt till Tvn och säger hej till Kudden!



Håll utkik ikväll för då blir det Veckans blogghiss och diss!

Hejdå Fans!

2010-04-10
 16:54:55

No.7

K Ä R L E K

Det finns inga ord som kan beskriva denna underbara människa.
Så länge vi andas

2010-04-10
 16:52:55

No.6

Jag vet att jag är seg på att uppdatera.. =P Men nu är jag här iallafall!
Dagens inlägg tänkte jag tillägna några vänner som finns i mitt liv. Detta är Del 1!!


Malin Arreland

 
Sen 1990, året då både du och jag föddes, de året var vårat första år tillsammans!
Idag, 2010 är inte vårt absolut sista år. Jag tappade dig någonstans på vägen, men nu går jag bredvid dig igen och det kan nog inte beskrivas. Du vet och jag vet. Att någonstans i hjärtat har vi alltid haft varandra. 20 år. I hela 20 år har du varit en av mina närmsta vänner. Hur många är det egentligen som har kvar sin barndomsvän i dagens sammhälle egentligen, och jag är så glad för att vara din vän! Tack! ♥

 


Amanda Forsman

 

Jag vet att du hatade mig, men nu vet jag att du älskar mig!


Du vet antagligen redan vad du betyder för mig.
Det finns nog ingen som läser mig som du!
Nu är du snart hemma igen, och tiden du varit borta, den har varit TUFF!
Ögonen fylls alltid då jag tänker på att du inte är här hos mig! ♥
Den bästa födelsedagspresenten hade nog varit om du var här.
Men jag vet att ingenting kommer emellan dig och mig.
Här kan man va, och där kan man va?!

 
 


Tommie Höglund  
 

Sjukt att ett år går så fort! =O
Ett år och 5 dagar sen jag satte min fot i din lägenhet för första gången!
Vi har många oliga minnen, Mr Bombastic, lastbil till Ånge, startmotorn på ragg'rbilen,
streetmeet, middag, mazda, party och massa mer! Tack vännen!



2010-04-08
 16:50:57

No.5

Hey! :)
Nyss hemkommen från birsta med Alexandra! Vi började inne i stan träffade Jennifer en sväng och sen for Alex och jag ut mot birsta, lite större utbud där! :) Hon hittade örhängen och jag hittade en "magtischa".


   

Le magtischa och le mage!


Nu ska jag ta mig en snabbdusch för att sen möta upp Malin. Ska äta middag och snacka skit! Sen ikväll kommer Linus hämtar mig, efter hans fotbollsträning :)

Justja, bloggen hans! Hittar ni HÄR

2010-04-08
 00:14:02

No.4

Tillägnad killen som ligger bredvid mig just nu ♥


Justin Bieber - Never Let You go

2010-04-07
 16:51:07

No.3

Igår hade jag på mig min nya tröja från Sthlm, råsnygg om jag får säga det själv!
Ge axeldetaljerna en puss!!



Igår kom Linus hit precis då vi kom hem från Kickan och Hans. Vi fixade en ny blogg till honom. (Namn får ni veta senare, då han kommit igång) Sen såg vi på dating in the dark och åt lite gotta! Jag passade på att lägga på en av mina ansiktsmasker som jag köpte igår på Kicks för 19.-


Använde denna. Formula 10.0.6 - Pores be pure, Som luktar jordgubb och var grym!
Den kändes och man ska helst inte ha känslig eller väldigt torr hy om man använder den, den kan torka ut. Mitt betyg är iaf 5/5, märkte en enorm skillnad i morse! :) Ska självklart testa den gröna som ska motverka fet hy! :)

Har klippt ut alla tygbitar som hör till balklänningen idag, ska snart sticka ner och köpa stag och lite tyg till detaljer. Så mamma kan börja sy ihop alla delar. Den kommer bli supersnygg! :)

Ikväll eller om ett tag ska jag bege mig bort till älsklingen! :)

2010-04-07
 13:24:01

No.2


Jennifer Hudson - Spotlight

2010-04-05
 21:12:58

No.1

Säg hej min nya blogg! :) Var lite less på t1mglas, så svårt att förklara namnet för folk.
Därför blev det Baby-L och en ny blogg. Headern är en provisorisk så länge!


Bilskylten som jag köpte på elmia


Snart kommer Linus hem från träningen så det är bäst jag fixar till det här hemma! :)

Har varit och kört en timmes spinningpass på helex med Malin nyligen så lite sliten är jag.
Vi hörs imorgon.


Gamla bloggen